iPhone 5

Pagina 1 van 2

iPhone 5

De iPhone 5 is alweer de zesde telefoon van de meest populaire Smartphone reeks van Apple. Het toestel is uitgekomen op 2012 en het staat bekend als een van de betere toestellen die er ooit op de markt verschenen is. Niet voor niets dat het toestel twee weken lang uitverkocht was. Er zijn verschillende uitvoeringen van de telefoon, je kunt hem halen in de 16GB, 32GB en de 64GB variant.

Wij zullen je laten zien wat voor bijzonder product dit is en waarom je zou moeten kiezen voor de Refurbished variant.
Het toestel heeft een ander scherm dan zijn voorganger de iPhone 4S, het is namelijk veel groter geworden dan voorheen. Hierdoor krijg je mooiere beelden en kun je alles net iets beter zien. Ook is de hoogte van de resolutie verbeterd, het heeft nu 1136x640 pixels.

Dit is aanzienlijk meer dan wat ze eerst hadden, namelijk 960x640 op de iPhone 4S. Video’s zien er veel scherper uit en foto’s lijken een stuk echter dan voorheen. Het scherm is ook verbeterd, het maakt nu gebruik van ‘integrated Touch’. Hierbij worden onder het scherm een laag met sensoren belegd, zo heb je betere controle over het scherm en alles reageert soepeler op aanrakingen op het scherm.

Het design van de iPhone 5 is beter geworden en alles ziet er net iets luxer uit. De achterkant is niet meer geheel van glas maar bestaat nu uit een gedeelte metaal. Zo heb je minder last van krassen en hierdoor zal je toestel langer meegaan. De iPhone 5 is daarnaast dunner: hij is 7,6mm. Het gebruik van minder glas zorgt voor een lager gewicht: de iPhone 4S weegt 140 gram, de iPhone 5 112 gram.

De iPhone 5 gebruikt = voor het eerst een kleinere aansluiting. De oude 30-pins connector is vervangen voor een aansluiting met acht digitale pinnen, deze wordt ook wel Lightning genoemd. De Lightning-connector is aan de boven- en onderkant hetzelfde, hierdoor kun je hem op beide manieren in het toestel steken. Het toestel heeft ook een net iets snellere processor dan voorheen, het heeft nu een A6 processor. Alles is net even wat sneller en geavanceerder.

Waarom zou je er voor moeten kiezen om bij ons een Refurbished iPhone 5 te halen? Er zijn meerdere redenen waarom je dit zou moeten doen. Ten eerste is er het feit dat de iPhone 5 niet meer verkrijgbaar is in de winkel, bij ons kun je hem dus wel gewoon halen. Zo kun je toch nog het toestel halen zonder dat je gelijk meer bij moet leggen voor een duurdere variant. Ten tweede hebben onze toestellen de gebruikelijke garantie, zo ben je verzekerd van langdurig plezier met je net nieuwe toestel.

De toestellen zien er gloednieuw uit en niemand zal kunnen opmerken dat ze kijken naar een Refurbished telefoon. De telefoon is daarnaast VEEL goedkoper als je hem Refurbished haalt, dit scheelt soms wel een paar honderd euro met de originele verkoopprijs.

Als laatste worden onze producten geleverd met de gebruikelijke accessoires zoals boekjes en laders/adapters. Zo heb je alles wat je nodig hebt voor een veel lagere prijs. Ben je dus op zoek naar een nieuwe Smartphone, en wil je niet al te veel geld uitgeven? Kijk dan eens rond op onze webshop, we hebben vele kleuren en varianten beschikbaar. Zo is er voor ieder wat wils.

 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »